Vila Parter Gama

Suprafata totala: 140mp Suprafata la sol: 140mp Camere: 4 Bai: 2 Inaltime: Parter
Share Button

*** Lungile zile petrecute la muncă ne storc de o bună parte a energiei noastre vitale. Cum o putem reface altfel decât reâncărcându-ne bateriile acasă. Acasă, cuvânt cu semnificaţii profunde, de care cu toţii suntem legaţi indestructibil. Viaţa e prea scurtă spre a o trăi chinuit, cu prea mulţi vecini pe cap. Chiar dacă trebuie să faci un efort financiar mai mare, merită! Odată aşezat la casa ta, o mare parte din stresul de peste zi dispare când păşeşti cu nerăbdare în universul propriu.

Deşi fără garaj şi cu un singur nivel, Vila Gama oferă destule alte oportunităţi astfel încât atractivitatea sa să rămână la cote ridicate. Cele trei dormitoare sau living-ul mare de peste 28 mp sunt doar două din argumentele solide ce o susţin. Cele două băi, dressing-ul dar, mai ales, camera tehnică se adaugă celor două menţionate anterior. Chiar dacă are o singură cale de acces, gândirea echilibrată şi foarte practică face din acest proiect unul peste care nu trebuie trecut cu vederea.

Cu tenacitate şi imaginaţie poţi realiza din propria-ţi locuinţă spaţiul unde nimic să nu-ţi pară imposibil de realizat în materie de confort. Proiectul acesta îţi oferă suportul necesar pentru a duce la bun sfârşit planurile tale de amenajare atât interioare cât şi exterioare.0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RADOI GHEORGHE
RADOI GHEORGHE
22/08/2019 12:22

VREAU UN NR. TELEFON PENTRU MAI MULTE DETALII PROIECT CASA GAMA