Vila Lambda, stil mediteranean

Suprafata totala: 176mp Suprafata la sol: 94mp Camere: 4 Bai: 2 Inaltime: P+1

Ce-ţi poate oferi propria terasă de aproape 10 mp, umbrită de o solidă copertină cu stălpi şi arcade meşteşugit prinse în planul unei superbe vile în stil mediteranean? O sumedenie de activităţi de-a lungul anului, exceptând zilele geroase sau pe cele cu vânt puternic. Această anexă a proiectului, te poate echilibra energetic ori emoţional de la primele raze ale răsăritului până-n adâncul nopţii, de la prima gură de cafea a dimineţii până la un pahar de vorbă cu familia sau prietenii, când lumina solară se va fi dus demult.

Nici celelalte încăperi nu sunt de neglijat, neexcelând ca dimensiuni dar dispuse cu multă chibzuinţă formează un întreg echilibrat, practic, elegant. Bucătăria şi holul din planul parter, definesc un volum aerisit, ca o inimă, din care se desprind celelalte spaţii.

Deşi viitorul ne rezervă vremuri tulburi, nu trebuie dramatizat prea mult legat de achiziţia unei case, toate eforturile financiare trebuie concentrate în primul rând în această direcţie. Efortul mare, necesar pentru o asemenea întreprindere merită făcut, numai aşa ne putem construi în viaţă un drum frumos, fără grijile legate de chirie, mutatul periodic în diverse locaţii, etc. E important ca după noi, să rămână ceva, aşa cum spune o vorbă din bătrâni: ‘Te poţi numi om cu adevărat, numai după ce ai clădit o casă şi ai plantat un pom”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments