Vila Parter Delta cu Garaj

Suprafata totala: 132mp Suprafata la sol: 132mp Camere: 3 Bai: 2 Inaltime: Parter

*** Viaţa fiecăruia este frumoasă, se împlineşte, când ai găsit partenerul de viaţă. Aceasta este condiţia necesară, nu şi suficientă, de a porni pe drumul aspru, dar şi cu ceva bucurii, spre viitor. Suficienţa e dată de locul unde te „aşezi”. Nu te mai chinui, pierzând o grămadă de vreme, răscolind sutele de oferte cu case şi vile care invadează site-urile de profil. Cum timpul este pentru toţi preţios („time is money”), te rugăm să ne acorzi câteva minute din al tău, studiindu-ne cu atenţie propunerea. Nu zic că altele nu sunt o.k., a noastră e mai bună.

Aşadar, proiectul de faţă, desfăşurat pe 132 mp, oferă cam tot ce este necesar unui trai confortabil pentru o familie de 4 persoane. Din start remarcăm garajul încăpător (16,5mp),cu uşă tip rulou, extrem de util pentru protecţia maşinii, atât de soarele arzător al verii cât şi de gerurile ascuţite pe timp de iarnă. Ataşat acestuia avem o altă încăpere ce nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie serioasă: camera tehnică, cu multiplele sale utilizări. Living-ul primitor, te cucereşte cu cele trei ferestre mari prin care lumina pătrunde impetuos. Tot el face legătura celor două intrări cu holurile.

Foarte atent gândit, proiectul prevede şi două spaţii de depozitare ce pot absorbi multe din obiectele casnice cărora este mai greu să le găseşti locul. Luaţi în calcul şi vila Delta atunci când răsfoiţi cu nesaţ ofertele de pe piaţă. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments