Vila Omicron cu Mansarda

Suprafata totala: 100mp Suprafata la sol: 50mp Camere: 3 Bai: 2 Inaltime: P+M

Nu multe apartamente de bloc îţi oferă, chiar cele noi, 100 de mp suprafaţă construită. Acesta nu ar fi singurul lor inconvenient, menţionez, în treacăt, doar nesiguranţa unui loc de parcare, ghenă şi pereţi comuni, deranjul vecinilor gălăgioşi etc. Suprafaţa mai sus menţionată, se regăseşte în proiectul denumit Vila Omicron, cu parter şi mansardă, ce include trei camere şi două băi.

Deşi nu foarte mari, spaţiile sale sunt suficient de primitoare, împărţite cu multă pricepere. Regăseşti aici locul care îţi este cel mai bun aliat în diversele etape ale vieţii, aici îţi refaci forţele după orele de program, aici îţi încarci sufletul alături de cei dragi, îţi bei cafeaua de dimineaţă sau observi cel mai bine diferitele cicluri ale anotimpurilor.

Vila Omicron vine întâmpinarea acelor familii restrânse ce-şi doresc intimitate, spaţiu personal pentru studiu, relaxare, meditaţie, stat la taclale la un pahar de vorbă în serile limpezi cu vreme frumoasă sau îngrijirea florilor din grădina proprie. Cu gândul mereu la viitor, la copiii şi nepoţii noştri, merită făcut acum un efort, pentru ca ei să pornească cu dreptul în viaţă. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments