Casa Parter Beta

Suprafata totala: 96mp Suprafata la sol: 96mp Camere: 3 Bai: 1 Inaltime: Parter

*** Pentru cei ce nu mai suportă traiul la bloc, avem, desfăşurat pe 96 mp, un proiect frumos, gândit să vă facă a vă simţi „ca acasă”. Dacă credeţi în dragoste la prima vedere, ea se numeşte Casa Beta, un proiect ca alternativă imbatabilă la traiul cu vecini sus-jos, dreapta-stânga, ghenă comună, încălzire comună, etc.

Cele trei camere, deşi nu mari, oferă un confort sporit, relaxant. Intrarea, protejată de soare sau intemperii, încadrată de două arcade despărţite de un stâlp, ne introduce într-un spaţiu compact, bine gândit. Holul, cu suprafaţa dreptunghiulară, distribuie accesul în toate încăperile casei, mai puţin în camera tehnică.

Cu gândul la confortul locatarilor, proiectantul a prevăzut un bine-venit spaţiu pentru dressing. O familie de max. patru persoane găseşte aici un cămin cald şi primitor, ce-ţi asigură clipe de neuitat împreună cu cei dragi, cu prietenii.

Când vorbim de gust în materie de case, fiecare are propriile-i preferinţe, înţelegem diferit confortul sau relaxarea. O casă bună e cea care mi se potriveşte mie, îmi satisface gusturile, nevoile, bugetul. Vă recomandăm cu căldură casa Beta, contactaţi-ne la timp spre nu a avea regrete târzii.0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ionescu Andreea
Ionescu Andreea
03/06/2019 10:16

Bună ziua. Prețul proiectului complet?

Cojanu Iulian
Cojanu Iulian
06/04/2022 16:11

Bună ziua cu proiectul dvs.cu toate avizările casa se poate construi de exemplu în comuna Ciugud județul Alba ? Se mai pot face modificări la actualul proiect de exemplu ferestre și ușa întrare în casă dintr-o singura bucată fără geamurile din stânga ptr.siguranța întrării?