Vila Zeta cu Etaj

Suprafata totala: 216mp Suprafata la sol: 120mp Camere: 5 Bai: 4 Inaltime: P+1

***Urmăreşte cu mare atenţie acest proiect, el poate fi cheia nenumăratelor răspunsuri pe care le cauţi în materie de „home, sweet home”. Vrei ca aceasta să fie un spaţiu de relaxare, de odihnă şi meditaţie, sau unul creativ, plin de activitate? Ei bine, vila Zeta cu etaj le împacă cu brio pe amândouă. 216 mp suprafaţă construită înseamnă un spaţiu suficient pentru o familie sau chiar două. Îi putem avea aproape pe bunici, atât de „utili” pentru creşterea şi educarea celor mici.

Cu o alură elegantă, ce inspiră linişte şi confort, cu arcade generoase ce străjuiesc intrările, această casă, care poate fi a ta, te cucereşte cu rapiditate din start. Amintesc aici doar numărul camerelor (5) şi al băilor (4), fără a le mai pomeni pe celelalte, şi problema spaţiului este rezolvată pentru toată lumea. O splendidă terasă de 15 mp, protejată de o copertină cu trei generoase arcade şi balconul de la etaj oferă un cadru excelent pentru a-ţi reaşeza gândurile răvăşite de stresul cotidian. Ies în evidenţă, prin dimensiunile lor, camera de zi şi dormitorul de 24mp, care în alte proiecte concurează cu un living.

Ideile tale devin realitate, temerile se topesc ca un fulg de nea în bătaia soarelui atunci când aprofundezi puţin detaliile acestui proiect, îţi dorim din tot sufletul să te regăseşti în el, alături de cei dragi.0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gheorghe Vida
Gheorghe Vida
03/05/2020 17:10

Pret ?