Vila Eta, casa de lux cu etaj

Suprafata totala: 272mp Suprafata la sol: 155mp Camere: 5 Bai: 4 Inaltime: P+1

*** În jurul anilor 2000 au început să se impună, în marile oraşe, apartamente mari, cu dotări ce nu figurau înainte de 1989, suprafaţa medie locuibilă se situa în jurul a 80 mp. Saltul era semnificativ. Următoarea perioadă vine cu ceva mult mai consistent pentru cei ce vor să aibă propriul cuib, casa mult dorită. Cum este să ai cu 300% mai mult spaţiu de mişcare? Excelent, desigur. Vila Eta de lux, cu etaj îţi pune la dispoziţie 272 mp suprafaţă totală. Chiar dacă costurile nu sunt egale, diferenţele merită totuşi analizate la modul cel mai serios.

O comparaţie: dacă apartamentul de la bloc îţi asigură un loc de parcare, acest proiect poate găzdui trei maşini plus o alta sub copertina mare şi asta fără a „masacra” spaţiul verde. E ceva mult diferit, nu? Atunci când ai oaspeţi e o mare problemă în a le asigura locuri de parcare, chiar şi pentru câteva ore, fără a deranja pe alţii. A doua: nimic nu e mai plăcut, în perioadele blânde ale anului, în a servi cafeaua, ceaiul sau masa cu familia ori prietenii în aer liber. Terasa de 22 mp îţi oferă locul ideal de intimitate şi echilibru unde poţi sta la taifas până târziu în noapte fără a deranja pe cineva. Dacă vremea nu permite o reuniune în aer liber, camera de zi care măsoară 48 mp (cât un întreg apartament de două camere „de la comunişti”) îţi oferă alternativa potrivită.

Cu cinci camere şi patru băi, fără să mai luăm în calcul celelalte spaţii, Vila Eta poate satisface multe din opţiunile „căutătorilor de case”. Nu ocoliţi această ofertă, studiaţi-o cu mare atenţie, sperăm să vă mulţumească, dacă nu personal atunci „citeşte şi dă mai departe”.0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments