Vila Kappa, casa mediteraneana

Suprafata totala: 324mp Suprafata la sol: 239mp Camere: 5 Bai: 4 Inaltime: P+1

*** Curtea largă, incluzând o piscină îmbietoare şi o splendidă construcţie cu etaj, te atrage instantaneu la acest elegant proiect. Dacă te îngrijeşti să o decorezi cu ceva chiparoşi, leandri sau portocali, deja ai mutat Mediterana la tine acasă. Sigur, este un exerciţiu de imaginaţie doar când priveşti frumoasele planşe de pe site-ul nostru. Da, acesta poate deveni realitate, îţi poţi întemeia un confortabil cămin în cei 324 mp pe care îi desfăşoară vila Kappa.

Garajul încăpător şi terasa generoasă ridică cota sa de atractivitate la un nivel ridicat. Ar fi de amintit living-ul cu dining, care împreună cu holul însumează aproape 76 mp. E ceva, nu? Protecţia de soarele puternic al verii, e asigurată de obloane din lemn la fiecare fereastra, brâul de piatră ce urmăreşte perimetrul casei dă şi el o notă aparte acestui spaţiu foarte bine gândit, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi în materie de confort şi împărţire eficientă a spaţiului locuibil.

Timpul se scurge în aparenţă lent, trebuie să ne gândim viaţa de pe acum pentru următorii zeci de ani. Un efort acum, de voinţă în primul rând, ne poate asigura în viitor, liniştea şi echilibrul cum numai un cămin tihnit, înconjurat de cei dragi, ni le poate oferi.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments